10december2018

 

Aston Martin öppnar totalt fyra nya återförsäljare i Italien under 2012

amarap066 1781 retFrankfurt am Main / Milano, 1 mars 2012. Inför Geneva Motor Show 2012, tillkännager Aston Martin expanderingsplaner för Italien. Förutom de två befintliga återförsäljarna i Bologna och Milano, har två nya i Udine och Verona precis öppnat, och två ytterligare öppnar senare i år – en i Rom och en i Bari.

“Italien har alltid varit en av de viktigaste marknaderna för Aston Martin i Europa. Med denna expansion investerar vi ytterligare i den potentiella italienska marknaden”, förklarar Jeffrey L. Scott, Managing Director på Aston Martin Lagonda / Europa, vid en exklusiv förhandsvisning av Aston Martin V12 Zagato, i Milano. “Med de nya återförsäljarna i Verona och i Udine, där vi funnit fantastiska samarbetspartners, kommer Aston Martin kunna stärka sin närvaro i norra Italien.”

Aston Martins nya partners i Tri-Venetoregionen är Moretto Group i Udine samt Benati Group i Verona. Båda parterna har många års erfarenhet av den automotiva sektorn i sina respektive provinser. En dedikerad personalstyrka erbjuder både försäljning och serviceverkstad och är nu i drift i båda regionerna.

Utöver dessa två nya återförsäljare, kommer Aston Martin driva utvecklingen söderut, genom att öppna upp ytterligare två nya återförsäljare – en i Rom och en i Bari. Detta beräknas ske inom de närmsta veckorna.

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev