11december2018

 

Polisen i Dubai tar hjälp av ”American Muscle” – Senaste tillskottet i bilflottan är en Chevrolet Camaro

Polisen i Dubai tar hjälp av ”American Muscle” – Senaste tillskottet i bilflottan är en Chevrolet Camaro Chevrolet Camaro SS har anslutit sig till Dubaipolisens fordonspark och är samtidigt den första Camaron som används av en polisstyrka i Mellanöstern.

Under huven döljer sig en 6.2L stor V8-motor på hela 432 hästkrafter och ett maximalt vridmoment på 569 Nm. Med en acceleration 0-100 km/h på runt fem sekunder, är Camaron ett perfekt komplement
till polisen i Dubai.

Buti Saeed Al Ghandi, VD och återförsäljare för Al Ghandi Auto och John Stadwick, President och VD för GM Middle East, lämnade över nycklarna till Dubais vice polischef, Generalmajor Khamis Mattar Al Mazeina.

– Vi är övertygade om att Camarons förmåga att reagera snabbt, på grund av dess högpresterande V8-motor, tillsammans med dess praktiska lämplighet för Dubais vägar och enkla underhåll, gör den till en idealisk patrullbil i många år framöver, säger Dubai Vice polischef Generalmajor Khamis Mattar Al Mazeina.

Chevrolet Camaro har varit en stor succé på sportbilsmarknaden i Mellanöstern. Den utsågs till bästa muskelbil 4 år i rad (2009-2012) av ledande bilmagasin. Camaro ZL1 belönades även med "Muscle Car of the Year 2012" av Evo Magazine Middle East i februari i år.

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev