24januari2019

 

Rekordmånga monstertruckar klara för Monster Jam Ullevi

Rekordmånga monstertruckar klara för Monster Jam UlleviDet är den i särklass bästa och mest meriterade truckline som någonsin presenterats på den här sidan Atlanten som rullar in på Ullevi i september.

Aldrig tidigare i Europa har så många av Monster Jams högst rankade monstertruckar mätt sina krafter mot varandra i en och samma motorshow som på Ullevi i september. För första gången väntar inte mindre än 14 specialbyggda giganter i depån, redo att visa vad det går för i djärva wheelies, grus-sprutande donuts, fräck freestyle och full satsning i race -sida vid sida.

30-årsjubilerande publikfavoriten Grave Digger och nykorade världsmästaren Maximum Destruction är på plats. De möter nya heta och tuffa truckar som alla har chansen att bli nya publikfavoriter i Europa. Lägg namnen Traxxas, Wolverine, Spiderman och Captain America på minnet. Du kommer att älska deras framfart! Ironman, Mohawk Warrior och El Toro Loco ytterligare några som kommer att visa vem som är bäst när det gäller...

Monster Jam presenterar en supershow på Ullevi den 15 september med världens vassaste monstertruckar i en och samma show - med galet höga hopp och utmanande snabba race. Monster Jam bjuder också på Freestyle Motorcross med några av världens absolut bästa åkare.

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev