22oktober2018

 

SUPER PRO ET och PRO ET PÅ TIERP ARENA SWEDEN FINALS 28-29/9

Speedgroup är glada att meddela att bracket klasserna Super Pro ET (6.0-8.99 sek) och Pro ET (9.0-14.99 sek) har lagts till tävlingen Sweden Nationals på Tierp Arena 28-29/9. Klasserna som ingår som en del i EDRS European Drag Racing Series, som administeras av Speedgroup, har tidigare inte getts möjlighet att köra på världsklass banan Tierp Arena.

När arrangören igår gav klartecken att det fanns utrymme för några till tävlingsklasser vill vi gärna medverka till att Super Pro ET and Pro ET teamen ges möjlighet att köra på en fantastisk bana, där team i EM-klasserna som så sent som för några veckor sedan producerade rekord i Europa och världsklass.

Anmälan görs via www.dragracing.eu (för att skapa en förarprofil vilket måste göras först se instruktion i högra kolumnen).

Vi hoppas så många team som möjligt vill ta chansen att avsluta tävlingssäsongen 2012 på Tierp Arena och efter tävlingen lördag kväll väntar också en festligt säsongsavslutnings fest i Guldladan på Arenan. Frågor ang. tävlan i dessa klasser på Tierp Arena kan adresseras till

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev