09december2018

 

Nu går IPS Team Biogas All In

Med bara två race kvar för säsongen finns medaljchanserna för IPS Team Biogas bara i teorin. Men både Patrik Olsson och Johan Stureson vill avsluta på topp. Nu satsar IPS allt hela vägen in i kaklet.

Patrik Olsson som fick med sig en heatseger från Jyllandsringen senast är taggad inför dagarna på Ring Knutstorp.
– Jag har haft en uppåtgående form och senast fick vi ut väldigt mycket både av mig, bilen och teamet och framgång föder framgång säger man ju. Med toppad form kan mycket väl fina resultat fortsätta att rassla in.
– Knutstorp är en bana jag trivs bra på. Det ska bli kul och jag känner mig optimistisk, säger Patrik. Målsättningen inför den slutkläm som nu återstår av säsongen är därför glasklar.
– Nu gäller det att hålla fokus och gå all in i de sista racen så får vi se hur långt det räcker. Det är tufft i toppen och de andra gör sällan misstag, säger Patrik Olsson För Johan Sturesson har tiden efter tävlingen i Danmark inte handlat så mycket om att njuta av segerns sötma. Han har i stället tillsammans med mekanikerna fokuserat mer på plåt, riktbänkar och plastdetaljer.
– Smällen tog rätt hårt, bilen är fortfarande i riktbänk och på torsdag ska bilen lackas så det blir jobb in i det sista, men vi kommer få ihop det, säger Johan. Sista plåtdelarna hämtades i Södertälje under tisdagen och anlände till verkstaden i Knislinge under onsdagen.
– Det har varit ganska mycket jobb med att få rätt på plåt och plast, medger Johan Men när teamet och bilarna kommer till Knutstorp är det fullt fokus på tävlingen som gäller.
– Nu är det hemmabana och vi kommer ha ganska mycket gäster och vänner på plats så det blir kul, säger Johan På Knutstorp är alltid kvalet viktigt då omkörningsmöjligheterna är begränsade. En del som inte riktigt fungerat fullt ut i år.
– Det är viktigt att få till det i båda kvalen. Men jag känner banan väl så det blir full attack direkt. Vi är inne i slutfajten nu och jag vill absolut avsluta på topp, säger Johan Stureson

Poängställning STCC(12:16 heat)

1. Johan Kristoffersson, Volkswagen Team Bioagas, VW Scirocco CNG, 202p.

2. Rickard Rydell, Chevrolet Motorsport Sweden, Chevrolet Cruze, 194p.

3. Michael Nykjaer, Chevrolet Motorsport Sweden, Chevrolet Cruze, 182p.

4. Tomas Engström, Honda Racing Sweden, Honda Civic, 145p.

5. Patrik Olsson, IPS Team Biogas, VW Scirocco CNG, 128p.

6. Johan Stureson, IPS Team Biogas, VW Scirocco CNG, 111p.

7. Jordi Gene, Volkswagen Team Biogas, VW Scirocco CNG, 108p.

8. Niclas Olsson, Seat Leon, 39p.

9. Santosh Berggren, Seat Sport Sverige, Seat Leon, 29p.

10. Andreas Ahlberg, BMS Racing, Audi A4, 22p.

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev