22oktober2018

 

Nya Tierp Arena väntar för WestCoast-förarna

Med bara två deltävlingar kvar av årets TTA-säsongen är nya Tierp Arena strax norr om Uppsala arenan för säsongens näst sista race. En helt ny bana har byggts, en bana Richard Göransson har varit med och tagit fram och han åker till Tierp hungrig på seger efter två problemfyllda helger i rad.
 – Jag har nog aldrig haft en så här strulig säsong, säger Richard. Mina mästerskapschanser är över men jag bryter inte ihop. Det är inte speeden som har saknats och det är det viktiga. Nu åker jag bara till Tierp för att mosa på och självklart är målet en seger. För säsongen är det fortfarande möjligt med en pallplats i mästerskapet och det är siktet för de två sista tävlingarna.
 
Fredrik Larsson har också haft en säsong fylld av liknande upp- och nedgångar med händelser som varit utom hans kontroll. Men senast på Anderstorp totaldominerade han med pole position och en ohotad seger. Han är nu fyra totalt och siktar högre.
 – Målet inför den här säsongen var topp-3 totalt i mästerskapet och det är fortfarande mycket realistiskt, säger Larsson. De gånger som jag inte haft tekniska bekymmer har jag slagits om topplaceringarna och på Anderstorp visade vi att farten inte saknas i alla fall. Vi har tagit pallplatser och segrar, nu är målet att slå sig in på pallen totalt i mästerskapet också. Det blir spännande med en ny bana och är inte orolig för att lära mig den snabbt. Det blir en utmaning men en kul sådan och vi är redo!
 
Martin Öhlin har haft två starka helger efter sommaruppehållet med pallplats i Karlskoga och ny fight om pallen i Anderstorp där han till sist slutade femma. Han är nu åtta i mästerskapet och känner sig positiv inför säsongsavslutningen.
 – Äntligen känner jag att jag har börjat hitta rätt med de här bilarna och är där jag förväntade mig vara inför säsongen, i kamp om topplaceringarna, säger Martin. Jag ser verkligen fram emot Tierp och nya banor lär jag mig snabbt. Målet för helgen är att fortsätta som vi gjort de senaste två racen och köra så fort som möjligt. Konkurrensen är stenhård i TTA men nu är vi med och slåss om det och det ska jag göra i helgen igen.

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev