17december2018

 

Troax förlänger sponsorsamarbetet med Fredrik Larsson

Troax Sponsring troaxnewsTroax Nordic AB har beslutat att fortsätta sponsorsamarbetet med en av Sveriges bästa och snabbaste förare inom motorsport, Fredrik Larsson.
För fjärde året i rad stöder Troax Nordic AB Fredriks satsning att bli snabbast på banan . Under 2012 kommer Fredrik att vara en del av teamet Westcoast Racing.
Westcoast Racing är ett starkt team som ger Fredrik de förutsättningar som krävs för att utvecklas. Fredrik och Troax vet att god konkurrens är det optimala sättet att skapa den bästa slutprodukten. Det är därför Fredrik är ett naturligt val när man väljer sponsor partner.

Givande samarbete

Genom åren har Troax Nordic AB och Fredrik Larsson utvecklat ett bra samarbete och en god relation som bygger på tillit och förtroende för varandra. Fredrik satsar liksom vi alltid 100%, säger Kim Dahl på Troax.

Att köra alla race så perfekt som möjligt och alltid med ett fokus på att leverera är imponerande. Det är så också Troax ser på sin utveckling och fokus, att leverera det man är bäst på, fortsätter Kim.

Vi vet att det inte krävs tur för att lyckas. Det krävs ett hårt fokuserat arbete tillsammans med ett kvalificerat och skickligt team för att det ska fungera. Därför vet vi att vårt stöd kommer att generera ett framgångsrikt år för Fredrik, avslutar Kim

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev