24januari2019

 

Woody Bygghandel huvudsponsor till Ola Nilsson i Porsche Carrera Cup 2013

Woody Bygghandel huvudsponsor till Ola Nilsson i Porsche Carrera Cup 2013 Woody Bygghandel går tillsammans med föraren Ola Nilsson in i en satsning på Porsche Carrera Cup Scandinavia 2013. Samarbetet löper över hela säsongen med premiär den 3-4 maj på Ring Knutstorp.

Porsche Carrera Cup är ett av världens mest populära entyps racing-mästerskap och kommer i Skandinavien att löpa under åtta tävlingshelger med två race per helg. Mästerskapet körs på samma banor och tävlingshelger som Swedish Touring Car Championship, STCC, och de åtta tävlingshelgerna kommer att visas på både SVT och SVT-play.

  • Woody Bygghandel står för kunskap och gemenskap och tillsammans med talangen Ola Nilsson ser vi stora möjligheter att mötas med personal och kunder över en adrenalinfylld sport på lokala arenor runt om i Sverige, säger Jaana Thorén, marknadschef Woody Bygghandel.

Ola Nilsson är en av Sveriges mest lovande racingförare i sin kategori och tog så sent som 2012 sin första internationella racingtitel då han vann det tyska enhetsmästerskapet VW Scirocco R-Cup.

  • Inom racing är sponsorskap och samarbete en stor och viktig del av framgången. För mig ger detta en ekonomisk möjlighet att tävla och nå toppen. Det känns också extra roligt när Woody Bygghandels värderingar stämmer så bra överens med mina ambitioner och mål, som är väldigt högt satta, säger Ola Nilsson, förare.

Initiativtagare till Woody Bygghandels samarbete med Ola Nilsson är Karl Gustafsson, en av flera lokala entreprenörer inom kedjan och vd för PoG Woody Bygghandel. 

  • Våra kunder har ett stort intresse för motorsport, och Porsche Carrera Cup är ett starkt varumärke som också ger oss en bra plattform att arbeta med inom marknadsföring. Att dessutom kunna stötta Ola Nilsson, som är en talang att räkna med, och hans satsning inom motorsporten känns såklart extra kul, säger Karl Gustafsson.

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev