10december2018

 

Nu släpps biljetterna till Göteborg City Race

Göteborg city raceNu har de första biljetterna släppts till TTA – Elitserien i Racing på ombyggda City Arena i Göteborg. Många nyheter kommer att presenteras, bland annat barnbiljetter och ett förmånligt familjepaket för att öka möjligheten för hela familjen att gå.
 – Vi är stolta och glada över att nu kunna släppa biljetterna till årets tävling. TTA – Elitserien i Racing är något helt nytt och vi ser fram emot att ta nästa steg framåt för svensk racing, samtidigt som vi lanserar nya biljett-typer och längre fram även den nya arenan, säger Thomas Lindskog, vd för City Arena, Frihamnspiren Göteborg.
 
Elitserien i Racing besöker Göteborg City Race den 16:e juni och i slutet av säsongen med finalen.
 
– Göteborg City Race är en unik företeelse i Europa som ger publiken spännande racing mitt i centrala Göteborg bara ett stenkast från centralstationen och med hela hamnen som kuliss, säger Louise Sarbäcken, marknadschef för TTA.
 
Till i år har banan byggas om med bland annat helt ny läktare som tar över 10 000 åskådare och första delen av banan har dragits om för att öka omkörningsmöjligheter och upplevelsen för publiken.
 
– Vi hoppas kunna bjuda på en ännu häftigare show med förbättrade omkörningsmöjligheter och bättre sikt. Vi välkomnar alla racingfans till City Arena för en spektakulär tävlingshelg med Elitserien i Racing, säger Lindskog.
 
Biljetterna till första Göteborgstävlingen den 15-16:e juni kan köpas via Ticnet.se. Klicka här för att beställa dina biljetter till Göteborg City Race.
 
Kalender – Elitserien i Racing 2012
 12/05 – Karlskoga
 02/06 – Anderstorp – Nationaldagsracet
 16/06 – Göteborg – City Race
 07/07 – Falkenberg – Västkustloppet
 18/08 – Karlskoga – Kanonloppet
 01/09 – Anderstorp
 15/09 – Tierp Arena
 29/09 – Göteborg – Grande Finale

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev