24januari2019

 

18 förare anmälda till Radical 2012

18 förare anmälda till Radical 2012Radical presenterar i dag en startlista med 18 anmälda förare inför säsongen 2012 tillsammans med TTA – Elitserien i Racing.
 – Vi har en god uppslutning av förare och team till årets mästerskap, något som gläder oss stort och ytterligare stärker vårt beslut att gå med TTA, säger Thomas Andersson, ordförande för Radical.
 
Bland de anmälda förarna hittar vi topptrion från förra året med mästaren Robert Helling, Tobias Alriksson och Jesper Westerholm. Listan innehåller också nya namn som Arttu Mäkelä och Daniel Röjsel.
 
– Det känns oerhört kul att så många unga och snabba racingtalanger fortsätter att satsa på Radical och vi ser fram emot att fortsätta att leverera talanger inom svensk racing, säger Tyronne Hultén, sportansvarig för Radical.
 
Förarna i Radical tävlar om prispengar på 200 000 kronor och även ett test med TTA Junior Program där mästaren och en förare till får provköra TTA-bil.
 
– Jag tror att nya TTA-serien kommer att blir årets stora snackis och en riktig succé. Det känns verkligen både kul och spännande att få vara med när det nu blir helt nya förutsättningar för klassen! Hela upplägget känns lovande med TTA och jag gillar deras fokus på ökad ungdomssatsning! Det är också mer inriktning på det sportsliga och med betydligt mer körning, säger fjolårstvåan Tobias Alriksson.
 
Radical-säsongen börjar den 12:e maj på Karlskoga-banan tillsammans med TTA – Elitserien i Racing. Närmast testar Radical den 14:e april på Karlskoga-banan och även den 30:e april på Anderstorp Raceway.
 
Startlista – Radical 2012
 
Simon Hulten – Racepromote Scandinavia
 Jesper Westerholm – Racepromote Scandinavia
 Emelie Liljenström – Liljeström Motorsport
 Johannes Gabrielsson – Kejs Racing
 Oskar Andersson – Kejs Racing
 Lukas Sundahl – Sundahl Racing
 Marcus Jönsson – MJ Racing
 Robin Erogly – Tommy Björk
 Robert Helling – Kejs Racing
 Tobias Alriksson – Alriksson Motorsport
 Simon Bergewing – Bergewing Motorsport
 Daniel Röjsel – Mattson Motorsport
 Arttu Mäkelä – JFG Motorsport
 TBA – JFG Motorsport
 TBA – JFG Motorsport
 TBA – JFG Motorsport
 TBA – Kejs Racing
 TBA – Kejs Racing

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev