22oktober2018

 

WestCoast Racing presenterar årets TTA-bil

WestCoast Racing presenterar årets TTA-bilDetta är bilen med vilken WestCoast Racing ska slåss om totalsegern i TTA – Elitserien i Racing. Den 2 maj i Karlskoga körs den för första gången på banan i samband med att de officiella försäsongstesterna i TTA startar.

- Jag är väldigt glad att vår TTA-utmanare äntligen är klar, säger teamchef Dick Jönsson Wigroth. Vi är stolta över att ha fått förtroende från BMW att fortsätta som BMW Dealer Team  och tillsammans med BMW har vi tagit fram designen av bilen. Detta är ett långsiktigt projekt och ett helt nytt koncept vilket har krävt mycket arbete. Det här är också WestCoast Racings största satsning någonsin med fyra TTA-bilar i Elitserien i Racing samt två GT-bilar som tävlar i tävlingsprogram både i Sverige och i Europa.

Richard Göransson är en av teamets fyra förare i TTA. Den fyrfaldiga SM-vinnaren ser med spänning fram mot den nya säsongen.  - Den nya bilen kräver mycket av oss som förare och det ligger ett otroligt jobb från teamet bakom den här bilen.  Vår nya TTA-bil kommer vara med och slåss om segrarna och jag har legat i hårdträning för att bli den första mästaren i TTA.

Jag ser verkligen fram mot att köra bilen för första gången om bara några dagar, säger Richard.   WestCoast Racing tävlar i TTA-Elitserien i Racing med fyra bilar. Richard Göransson och Fredrik Larsson kör för BMW Dealer Team WestCoast Racing medan Martin Öhlin och Andreas Ebbesson kommer representera WestCoast Racing. TTA – Elitserien i Racing inleder säsongen på Gelleråsen utanför Karlskoga 11-12 maj. De officiella försäsongstesterna körs 2-4 maj i Karlskoga samt på Anderstorp.

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev