10december2018

 

Jerker in då Joge tar time out

Eljas Motorsport får oväntad förstärkning efter det att Jimmy Joge har bestämt sig för att ta Time Out från Rally SM under en tid. Ersättare blir den minst sagt vilt satsande motorcyckelhandlaren från Trollhättan Jerker Axelsson. Jerker kommer till SSR med sin Mitsubishi då den nyinköpta ex olsbergs Subarun ej kommit i ordning.

Jag är mycket glad över denna förstärkning till Eljas Motorsport. Jag är övertygande om att Jerker kommer ersätta Jimmy på bästa sätt. Nu har vi även en teoretisk chans att ta en fullpottare då alla våra teammedlemmar tävlat i olika klasser säger teamchefen Fredrik Eljas.

Team Tractive i Ledning
Team Tractive leder Team Mästerskapet efter två deltävlingar även om det är knappt. På delad andraplats jagar Nordisk Hiss och Eljas Motorsport, endast två poäng efter ledande Tractive.
Vi åker med samma laguppställning som tidigare, det slutade med seger och vi siktar på samma resultat i år säger Björn Engström från Tractive.

Inga förändringar i Team Yokohama
Det är även enkelt att länka till webbplatser inifrån nyhetsbrevet. Välj att redigera ett textstycke genom att klicka på ikonen med pennan. Sedan markerar du den text som vill göra till länk och trycker på ikonen med kedjan. Där anger du adressen till önskad webbplats eller om du vill använda en adress från vår länklista för att exempelvis sprida nyhetsbrevet på facebook.
Yokohama ställer även de upp med samma uppställning som senast i Östersund. I de övriga teamet som märks framför allt bil och klassbyte i team Tätab där VM satsande Pontus Tideman bytt bil till Ford Fiesta R2, en bil som motsvarar den bil Pontus kör i F.I.A Junior WRC

Senaste annonser

Innehåll PrisOrt Datum

Länk Statistik

There are 1065 listings and 812 categories in our website

Nyhetsbrev